Het halen van een rijbewijs

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je zelfverzekerd leert autorijden en op een verantwoorde, veilige en sociale manier aan het verkeer leert deelnemen. Hier staat Ton van den Bos garant voor.

De lessen hebben een duidelijke opbouw en we besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Wij doen alles in overleg met de leerling. Wij kunnen niet wachten om met u aan de slag te gaan!

Opfriscursus

Het kan zijn dat u jaren lang niet meer heeft auto gereden. En dat u het autorijden verleerd bent of het gevoel niet meer denkt te hebben, wat overigens erg mee kan vallen. Uit ervaring blijkt dat mensen even weer de juiste zet, of het bekende ‘duwtje in de rug’ nodig hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de partner niet meer kan of mag rijden, dan kunnen wij u helpen om u weer zo ver te krijgen om mobiel te blijven. Het kan natuurlijk ook iets specifieks zijn, bijvoorbeeld: angst hebben voor de snelweg of iets heel herkenbaars: nergens een plek zien om de auto te parkeren. Door de jaren heen hebben wij er voor gezorgd dat er heel wat mensen weer met een zelfverzekerd gevoel achter het stuur kwamen te zitten. Dit hebben wij bereikt door rustig en geduldig die aandacht te geven die nodig is om hen te begeleiden over hun angsten heen te komen. Een opfriscursus kan zowel in de schakel als in de automaat.