Goed en gezellig les gehad, van alle instructeurs! En in 1 keer geslaagd, YES!

Job Helmus

Afgelopen week heb ik examen gedaan.
Toch wel heel leuk om van mijn vader en broer les te hebben gehad. Ik kan oprecht zeggen dat ze er onwijs veel gevoel voor hebben en het heel leuk doen. Heel erg bedankt voor alle lessen. En ik kan alle toekomstige bestuurders zeker aanraden om hier les te nemen.

Kim van der Sman

5 dik verdiende sterren voor rijschool Ton van den Bos!!! Het zegt denk ik al genoeg dat ik de 14e op rij ben die in 1 x is geslaagd van de week!!! Ik ben Bart dan ook erg dankbaar, hij wist altijd precies hoe die me aan moest pakken (met veel geduld)!! � Dus ben je opzoek naar een top rijschool? Dan moet je hier zijn!!!

Daphne Rijnsburger

Echt een geweldige rijschool! Had les van Bart, was altijd erg gezellig en stapte altijd met een goed gevoel de auto in. Vooral het vaak oefenen van de examenroutes was heel handig, hier heb ik ook erg veel aan gehad. Kortom: Ton van den Bos, de rijschool die echt aan te raden is!

Julian Hilgeman

Zeer goede rijschool met professionele instructeurs. Fijne en goede lessen gehad en daardoor in 1 keer geslaagd.
Zeker een aanrader!

Dylan de Vries

Zonder twijfel 5 sterren voor deze toppers, in één keer geslaagd voor zowel mijn theorie & praktijk examen!

Isa van Rijn

Ik heb les gehad van Bart bij rijschool Ton van den Bos Leiden. Hij wist een perfecte balans te vinden tussen gezelligheid en geconcentreerd voorbereiden. Zodoende heb ik in onder de twintig rijlessen mijn rijbewijs gehaald. Met zo een vriendelijke en toch serieuze rijinstructeur kan het geen probleem zijn!

Rijschool Ton van den Bos Leiden nogmaals bedankt!

Nicolaas Geijer

Hele leuke rijschool met top instructeurs! Vooral les gehad van Bart, is echt een topper! Was met 17 lessen klaar voor examen en meteen gehaald, top voorbereid en ook nog eens een hele hoop gezelligheid. Kortom autorijschool Ton van den Bos Leiden is echt een aanrader!

Camiel Zandbergen

Ik kan alleen maar zeggen dat ik meer dan tevreden ben! Binnen 7 weken mijn rijbewijs gehaald en, met dank aan Bart, in één keer geslaagd. Elke les weer met plezier en vertrouwen in de auto gezeten, Bart is een gezellige doch professionele instructeur. Altijd heldere instructies en duidelijke uitleg (en een grapje hier en daar) waardoor je met een goed gevoel in de auto zit én met vertrouwen het examen in gaat. Al met al,autorijschool Ton van den Bos Leiden, zeker een aanrader!

Joey Brinkman

Ik ben super tevreden met rijschool Ton van den Bos.
Les gehad van Bart. Zijn manier van les geven heb ik als heel prettig ervaren.
Zijn goede uitleg heeft ervoor gezorgd dat ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald heb!
Bedankt Bart voor de goede en gezellige rijlessen.

Romy Schouten