UITSTEKEND
171 recensies op
Ewout Jurgens
Ewout Jurgens
2023-01-07
Geweldige leraar! 100% aanrader.
Job Schillemans
Job Schillemans
2023-01-02
Super goede rijschool, elke les was super leerzaam en daarnaast ook heel erg leuk. Ik heb altijd super goed contact gehad en het lessen inplannen was ook heel flexibel. Echt een aanrader!!
Emily Buis
Emily Buis
2022-12-03
Going to post in English. What a god send of a person/‘s and company. Amazing person and people. Bart taught me and also some of his co workers. Having to re-teach me how to drive from amerika to the Netherlands. So much patience and respect. Knows exactly what he is doing. Also such a great person. Would highly recommend him and this rijschool!!!
Amber Roos
Amber Roos
2022-11-21
Ik leste eigenlijk bij een rijschool in Amsterdam, maar liep eigenlijk tegen een muur aan in de laatste weken. Bart heeft me ontzettend goed geholpen om TOCH die onderdelen die ik maar niet onder controle kreeg, te masteren. Nu heb ik mijn rijbewijs, en zonder die paar aanvullende lesjes bij Bart denk ik niet dat ik nog zo veel vooruitgang had kunnen maken in de laatste weken. Echt een toppertje!
Lisanne Zinger
Lisanne Zinger
2022-11-17
Echt een van de beste rijscholen die ik me kan bedenken. Ik heb gister mijn rijbewijs gehaald na heel wat ellende bij een andere rijschool. Op mijn 19e ben ik ergens anders gaan lessen, alleen daar vond de instructeur het belangrijker om de halve les op Facebook te zitten en via de telefoon ruzie te maken met zijn vrouw terwijl ik met paniek achter het stuur zat. Ik vond autorijden toen al heel spannend en op die manier was het geen goede combi. Ik heb het 4,5 jaar lang mede daardoor niet meer aangedurfd om weer te gaan lessen, maar vorig jaar herfst heb ik weer de stap gemaakt. Deze keer bij Ton van den Bos waar ik me direct gezien en gehoord voelde. Ik leerde weer vertrouwen krijgen in mijzelf en in Bart als instructeur. Pas toen kon ik echt weer iets leren en begon ik het rijden zelfs leuk te vinden. De lessen nam Bart erg serieus, maar ze waren ook altijd met veel humor. Ik heb oprecht het gevoel dat ik (voor een beginnend bestuurder) écht goed heb leren autorijden. Je merkt dat de instructeurs passie hebben voor hun vak en dat ook met veel plezier doen. Ik ben heel bij dat ik hier heb leren autorijden en ik zal het ook iedereen aanbevelen!
Max Kuppens
Max Kuppens
2022-11-17
Echt een top rijschool !!! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij het enorm goede lesgeven van Luc. Dankjewel Luc. Nu ga ik op zoek naar mijn eigen auto en zal dan aan je goede tips terugdenken. Rijschool Ton van den Bos... Jullie zijn SUPER !!!
Niels
Niels
2022-11-16
Fijne en gezellige instructeur die alles goed en duidelijk uitlegt. In één keer geslaagd zonder problemen
thomas kroonwijk
thomas kroonwijk
2022-11-15
Geweldige rijschool in één keer geslaagd, echt een aanrader!
Tommy Hu
Tommy Hu
2022-11-15
Goeie rijschool met gezellige instructeurs die je goed behandelen.