Het behalen van een rijbewijs

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je zelfverzekerd leert autorijden en op een verantwoorde, veilige en sociale manier aan het verkeer leert deelnemen. Hier staat Ton van den Bos garant voor.

De lessen hebben een duidelijke opbouw en we besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Wij doen alles in overleg met de leerling. Wij kunnen niet wachten om met u aan de slag te gaan!

 

Autisme

Ook verzorgen wij een rijopleiding voor mensen die speciale aandacht behoeven. Te denken valt aan: P.D.D.Nos, asperger, ADD, ADHD en autisme in zijn vele variaties. Wij plakken geen etiketten, maar kijken gericht naar de persoon in kwestie. En ook wij leren iedere dag weer bij. Want een ieder is weer anders, en vooral uniek. Door een sfeer van gelijkheid te creëren, ontstaat er een mooie manier van samenwerken, welke kan leiden tot opmerkelijke resultaten. Daar hebben wij inmiddels een legio van voorbeelden van.
De begeleiding naar het examen toe houdt niet op tot de laatste rijles voor het examen. Juist de laatste fase, de laatste paar stappen naar het examen toe, zijn van essentieel belang.

De spanning die een leerling zal ervaren vlak voor het examen, zullen wij zoveel mogelijke proberen weg te nemen.