Het behalen van een rijbewijs

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je zelfverzekerd leert autorijden en op een verantwoorde, veilige en sociale manier aan het verkeer leert deelnemen. Hier staat Ton van den Bos garant voor.

De lessen hebben een duidelijke opbouw en we besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Wij doen alles in overleg met de leerling. Wij kunnen niet wachten om met u aan de slag te gaan!

Tarieven

AUTOMAAT

Er is een keuze tussen handgeschakeld en automaat rijles. Als de keuze op handgeschakeld lessen valt, mag je na het behalen van het rijbewijs ook met een automaat de weg op. Maar andersom is dit niet zo. Vaak is hier nog onduidelijkheid over, het is namelijk ook niet het geval dat je in een handgeschakelde auto mag rijden wanneer je vijf jaar je rijbewijs voor een automaat hebt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom je voor een automaat zou kiezen. Je kunt ervoor kiezen om direct in een automaat te beginnen of je komt er met de rijinstructeur tijdens het lessen achter dat het schakelen te veel aandacht van je vergt en er daardoor te weinig tijd overblijft om het overzicht te bewaren op het totale verkeersbeeld. Wij noemen dit aandacht verdeling. Mocht dit door de vele handelingen die een schakelauto nu eenmaal met zich meebrengt het geval zijn, dan zou de automaat een uitkomst kunnen zijn om toch het rijbewijs te kunnen halen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!