Het behalen van een rijbewijs B?

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je zelfverzekerd leert autorijden en op een verantwoorde, veilige en sociale manier aan het verkeer leert deelnemen. Hier staat Ton van den Bos garant voor.

De lessen hebben een duidelijke opbouw en we besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Wij doen alles in overleg met de leerling. Wij kunnen niet wachten om met u aan de slag te gaan!

Snelcursus

Bij autorijschool Ton van den Bos Leiden kunt u per direct van start met een snelcurus op maat. Vooraf bespreken wij altijd uitgebreid de mogelijkheden en de wensen van de leerling. Snelcursus is namelijk een breed begrip. Daarom is het belangrijk om goed te overleggen hoe vaak er gereden gaat worden. Wordt het 4 x per week of  wil de leerling elke dag lessen? Is de leerling al in het bezit van een theorie certificaat? Dit zijn enkele voorbeelden die wij als autorijschool Ton van den Bos Leiden erg belangrijk vinden om te bespreken alvorens we van start gaan. Tijdens de daarop volgende gratis proefles bepalen wij samen met de leerling hoeveel rij lessen er ongeveer nodig zullen zijn. Wij als autorijschool Ton van den Bos Leiden nemen hier altijd ruimschoots de tijd voor zodat de leerling zich op zijn of haar gemak voelt en op de juiste manier aan de auto kan wennen.

Bij autorijschool Ton van den Bos Leiden staat de leerling centraal. Daarom bepaald de leerling bij autorijschool Ton van den Bos Leiden zelf hoe hij of zij zijn of haar rijlessen betaalt. Dit kan op de volgende manieren:

  • Lespakket
  • Losse lessen